Polax revolutionerer sundhedsbranchen med Isbade

Polax har revolutioneret sundhedsbranchen i Danmark siden 2022 med deres innovative isbade, fremmende for mental og fysisk velvære. Over for udfordringer i et konkurrencepræget marked, implementerede vi en skræddersyet marketingstrategi.

Baggrund om Polax

Grundlagt i 2022, har Polax banet vejen for mental og fysisk velvære i Danmark med deres innovative isbade. Med en mission om at gøre vinterbadningens fordele tilgængelige året rundt, har de hurtigt etableret sig som en førende spiller i deres felt.

Udfordringen

Som pionerer i salg af isbade i Danmark, stod Polax over for udfordringer i et hastigt voksende og konkurrencepræget marked. De havde brug for en partner, der kunne hjælpe dem med at konsolidere deres position i Danmark og udvide deres rækkevidde.

Vores mål

Vores primære mål var at konsolidere Polax’ position som markedsleder i Danmark. Samtidig søgte vi at udvide deres tilstedeværelse ud over Danmarks grænser, idet vi sigtede mod international vækst og anerkendelse.

Strategi

For at nå disse mål, udviklede vi en flerfacetteret strategi, med en omfattende konverteringsoptimering af deres webshop. Vi integrerede en række digitale marketingsløsninger, herunder Meta Ads, Google Ads, SEO og E-mail marketing. Vi lagde stor vægt på at udvikle en content strategi for Meta Ads og på løbende splittestning, mens vi for Google Ads fokuserede på optimeret tracking og profitoptimering.
Vores SEO-strategi sigtede mod at opnå dominans på Google på de vigtigste søgeord. Da det stadig var et nystartet firma, lå der et kæmpe potentiale for at lave et stort impact på Google søgninger. Derfor startede vi med at lave en detaljeret handlingsplan med flere steps, som skulle implementeres løbende. Her startede vi med at lave en fuld optimering af hjemmesiden med nye kategoritekster, intern linkbuilding i pillars, metabeskrivelser og title tags. Dette betød at vi efterfølgende kunne lave søgeords- og konkurrentanalyse, hvor vi løbende kunne justere indholdet på siden for at opnå de bedste placeringer.
På den baggrund begyndte vi at skrive forskellige blogindlæg for at udbrede feltet af søgeord for hjemmesiden. Alle disse tiltag og den effektive implementering har betydet, at Polax i dag rangerer øverst på alle de vigtigste søgeord, samt et bredt felt af alternative søgeord. Det har betydet en vækst i organisk trafik på 403% på blot ét halvt år. En af de vigtigste årsager til denne succes har været vores tætte og transparente dialog med Polax, hvor vi har taget dem med på rejsen igennem alle de forskellige steps, samt rådgivning og sparring om en effektiv linkbuildingsstrategi.

Resultater

  • Omsætningsstigning på 688%
  • Stigning i antallet af ordrer på 515%
  • Vækst i e-mail marketing omsætning på 671%
  • SEO-dominans på Google med vækst i organisk trafik på 403%
Periode: 01-07-2023 til 31-12-2023

Skal vi også vækste din virksomhed?

Vi kombinerer skræddersyede løsninger med dybdegående strategi og indsigt, så din virksomhed kan dominere det digitale landskab og opnå markante resultater.

Sand fornøjelse at samarbejde med Looja!

Vi har fundet nogen, som både er dygtige og vil os det bedste. Vi fik anbefalet Looja fra en anden virksomhed, og derfor valgte vi at samarbejde med dem.

De har vist sig at være den perfekte vækstpartner for os, og vi vil klart anbefale andre ambitiøse virksomheder der ønsker skalere deres forretning at tage fat i dem.
Oliver Pausgaard
Ejer, Polax
Kundecases

Se vores cases

Arturel

2919% omsætningsvækst i millionomsætning og +10 nye markeder

Nümph

113% vækst i millionomsætning på 6 måneder

N’finity Beauty

Fra 6 til 17 klinikker og Danmarks største kosmetiske klinikkæde på 1 år

Polax

Fra ukendt webshop til markedsleder og anerkendt brand i et konkurrencepræget marked

Scroll to Top